STARTUPS

Utveckla din innovativa affärsidé med oss.

Idé, kunskap & drivkraft

Från vision till framgång

Du har en idé och dessutom kunskap, drivkraft och förståelse för din bransch. Vi hjälper dig att ta rätt steg i rätt ordning, validera dina idéer och utveckla en framgångsrik verksamhet som slår genom på marknaden.

Pitcha ert företag

Startups

EA Group är intresserade av att höra om din affärsidé. Söker ni efter ett utvecklings- och investmentbolag som kan hjälpa er att förverkliga din dröm om ett framgångsrikt företag?

Tveka inte att kontakta oss för att  berätta mer om er affärsidé.

Samarbete

Hur går det till?

Hos EA Group gör vi det enkelt. Har ni ett befintligt företag eller är i fasen att starta ett nytt företag och vill söka investering?

 

Kontakta oss och få möjlighet att presenterar din affärsidé. Om vi ser potential att bidra till affärsidé så bjuder vi in till ett affärsmöte.

Att tänka på.

Som EA Group startup-partner erbjuds du coachning, idéanalys och stöd att förverkliga din affärsidé. Vi identifierar marknadspotentialen, efterfrågan och säkerställer att produkten möter kundernas behov.

I den här fasen validerar vi konceptet gentemot potentiella kunder. EA Group bidrar med kunskap, coachning, engagemang och finansiering. 

När ditt företag har startat och är verksamt så fortsätter vi att utveckla ditt företag tillsammans. Målet är att skapa ett framgångsrikt och självgående företag.

Vill ni diskutera ett möjligt partnerskap?