om EA Group Jonas februari 6, 2020
EA GROUP

Om oss

Om EA Group

Nyckeln till framgång

EA Group är ett tillväxt- och investeringsbolag med huvudkontor i Malmö. Vi har två huvudinriktningar där det ena är investeringar i startups/entreprenörsbolag och det andra är investeringar i egna verksamheter.

Vår ambition är att utveckla individen och entreprenören som vill gå vidare i sitt entreprenörskap. Vi investerar i startups och redan etablerade företag som vill nå nya framgångar.

Vi är ett unikt tillväxt- och investeringsbolag med mångårig erfarenhet av att förverkliga ideér till framgångsrika verksamheter. Vårt team består av passionerade entusiaster där sammanhållning är nyckeln till framgång. Varje individ i teamet har sina unika kunskaper, innovationer och bakgrunder vilket gör verksamheten mångfasetterad.  

Hos EA Group är alla affärsideér lika värda. Vårt mål är inte att driva bolaget utan att utveckla entreprenören bakom verksamheten. 

Hjälpande aktör till individen & samhället.

EA Group – en aktör som bidrar till individen & samhället. 

EA Group är en aktör som bidrar till samhället genom entreprenörskap för barn- och undomsverksamheter. Vi har ett flertal samarbeten med olika föreningar och organisationer för barn och ungdomar.